ES PRESENTEN LES PRIMERES COMPANYES QUE ENCAPÇALARAN LA CANDIDATURA DE L’EAB-CUP PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL PROPER 28 DE MAIG

Aques passat 31 de març fèiem públic l’anunci de les companyes que encapçalaran la candidatura per a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

La llista electoral per aquestes properes eleccions municipals del 28 de maig l’encapçalaran els companys i companyes Fabi Díaz, que serà l’alcaldable a l’Ajuntament de Barberà, el Juan A. Pérez, l’Elo Canto Ruiz, l’Ester Díaz, la Mireia Sánchez Pi, el Vicenç Garcia i l’Almudena Fidalgo. Així es distribuiran els 7 primers llocs de la llista:

  1. Fabi @fabiadiazcortes 
  2. Juan
  3. Elo @EloCaRu
  4. Ester @EsterDiazCort
  5. Mireia @mireiasapi
  6. Vicenç @vicencgarcia
  7. Almudena @Retkatze77

El proper 23 d’abril es presentarà la llista electoral complerta així com una llista de suports públics a la candidatura. L’acte del passat divendres també va servir per presentar l’actualitzat Codi Ètic de l’EAB-CUP.

A Barberà del Vallès cal una alternativa que doni resposta als principals reptes socials, urbanístics, ambientals i polítics que hem d’entomar. I aquesta alternativa necessària la farem possible amb una llista de persones compromeses amb un programa a desplegar.

Moltes gràcies pel compromís i el pas donat per tots i totes.

#Municipals2023 #AlternativaBdV #BarberàDelVallès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s